Anti cârtiță, șoareci de câmp, dihori și alte animale Pestmaster AG 625 (Ofertă de sezon 2 bucăți la 99.99 ron)

  • Precomanda
    Anti cârtiță, șoareci de câmp, dihori și alte animale Pestmaster AG 625 (Ofertă de sezon 2 bucăți la 99.99 ron)
  • 99,99 lei

  • Fără TVA: 84,03 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 2315510000230
  • Disponibilitate: Precomanda
- +

CUM FUNCȚIONEAZĂ:

 

Oricine are grădină, e imposibil să nu se fi întrebat ce metode să folosească pentru a scăpa de cârtițe, dihori, șoareci de câmp sau alți dăunători. Cea mai bună soluție este aparatul Pestmaster AG 625 care, dată pornit, începe să vibreze asemenea unui telefon mobil. Aceste vibrații circulă pe sub pământ, fiind resimțite de animalele pe care dorim să le combatem. Acest dispozitiv acoperă o suprafață de aproximativ 625 de metri pătrați. Vibrațiile sunt emise la în interval regulat de timp. Dispozitivul este echipat și cu o boxă care emite sunete pentru a maximiza eficiența dispozitivului. Acest model este echipat cu un panou solar care se încarcă direct de la lumina soarelui. 


INSTALARE:


Aparatul are forma unei ciuperci și este compus din două părți. Partea inferioară are forma de țăruș, este din aluminiu, se introduce în pământ și conține mecanismul care emite vibrațiile și sunetele. Partea superioară, din material plastic de culoare verde, conține panoul fotovoltaic și sistemul de alimentare și va rămâne deasupra solului, expusă luminii Soarelui. 


ATENȚIE: Suprafața acoperită poate fi afectată de natura solului, precum și de obiecte sau relief. Un sol afânat sau mlăștinos nu va propaga vibrațiile la fel de bine ca unul bine compactat și uscat. De asemenea, rădăcinile copacilor, fundațiile, pietrele din sol, pot afecta propagarea undelor. Aveți în vedere aceste observații în momentul în care instalați aparatele.

 

APLICABILITATE:


Poate fi utilizat în grădini, terenuri agricole și alte zone în aer liber unde habitează rozătoare.


AVANTAJE:


Nu produce fum, nu folosește substanțe toxice, nu afectează animalele domestice, de companie sau de fermă precum câini, pisici, păsări, porci, găini, etc. De asemenea, nu omoară dăunătorii, ci doar îi alungă, eliminând astfel descompunerea acestora în grădinile dumneavoastră.
Vibrațiile emise nu sunt percepute de om, astfel că aparatul se poate folosi și pe timpul nopții, fără riscul de a deranja vecinii.


SPECIFICAȚII:


Suprafața acoperită: aproximativ 1250 mp / set
Alimentare: solară prin panou fotovoltaic

Material: plastic + metal

Dimensiuni: 335x155 mm (înălțime x diametru)


ALTE INFORMAȚII:


Garanție persoane juridice: 12 luni

Garanție persoane fizice: 24 luni 

Producător: Pestmaster

Model: AG625

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid în 24 h în toată țara

Taxă transport: 17 lei


Magazin prezentare și desfacere: Complexul comercial SIR-Lujerului, stand P35, Șoseaua Virtuții nr. 1, sector 6, București (vis-a-vis de Cora Lujerului)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: vibratii anti cartita, combatere rozatoare cu vibratii, combatere animale de camp cu vibratii, vibratii eficiente contra dihorilor