Aparat cu lumina UV anti insecte (muste tantari, fluturi, molii) pentru suprafete de 120 mp - GC12

  • 2-3 Zile
    Aparat cu lumina UV anti insecte (muste tantari, fluturi, molii) pentru suprafete de 120 mp - GC12
  • 135,81 lei

  • Fără TVA: 114,13 lei
 (0 opinii)
  • Cod produs: 0684811614207
  • Disponibilitate: 2-3 Zile
- +Detalii produs:

Distrugatorul anti insecte cu lampa UV GC 12 atrage insectele zburatoare precum muste, tantari, molii, fluturi, cu ajutorul lampilor ce emit lumina UV. De jur imprejur lampilor UV se afla un grilaj metalic inoxidabil aflat sub tensiune ce electrocuteaza insectele atunci cand ele vin catre lumina UV.
Aparatul cu lampa UV GC 12 prezinta siguranta pentru scurtcircuit. De asemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase de plastic dur de siguranta, ce nu se afla sub tensiune electrica.

Pentru o eficienta maxima, va recomandam sa plasati aparatul cu lumina UV anti insecte  in centrul camerei, sau suspendat, astfel incat lampile UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila.

Pozitionarea distrugatorul gc 12 la o inaltime de 1.5 - 2 m, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara.  Alimentarea se face la 220V. Pentru a porni aparatul, apasati butonul si lasati-l in pozitia ON. Puteti folosi aparatul pe toata durata sezonului. Recomandam sa il instalati intr-un loc ferit de lumina (nu pozitionati distrugatorul IK 12 in dreptul usilor si ferestrelor, sau sub lampi si lustre), intrucat eficienta aparatului va fi afectata.
Aparatul cu lumina UV este destinat atat uzului interior cat si exterior. Totusi, nu permiteti contactul produsului cu apa, altfel riscati distrugerea aparatului. Poate fi utilizat cu succes in gradina, pe terase, in restaurante si baruri, cluburi, pe balcon, in spatii de lucru, magazine, carmangerii, macelarii, oriunde e nevoie de protectie impotriva insectelor si nu se doreste utilizarea insecticidelor. Design-ul aparatului cu lampa ultravioleta este unul placut, cu linii simple, moderne.

Detalii tehnice:

Suprafata acoperita: 120 mp

Lampi 2 x 6 Watt lampi UV

Alimentare: 220-240V / 50Hz

Tensiunea gratarului: 1.500 - 2.000 Volti
Greutate: 1.4 Kg

Consum: 24 Watti

Dimensiuni: 9.5 x 27 x 26 cm

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni 

Model: gc 12

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 17 LEI


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie