Termeni si Condiții

Toate drepturile, inclusiv copyright-ul si dreptul asupra bazei de date, referitoare la site-ul www.soricel.ro și la conținutul său sunt deținute de Agan Trust SRL, RO23231551, J52/82/2008 sau altfel spus, sunt utilizate de soricel.ro în conformitate cu legile în vigoare.


Orice tip de informație și comunicare introdusă prin acest domeniu va fi administrată de acești termeni și condiții, având ca simbol înțelegerea completă, exclusivă și irevocabilă intre dumneavoastră și site-ul www.soricel.ro.

Prin accesarea paginii web www.soricel.ro, vă asumați responsabilitatea că veți folosi conținutul acesteia doar pentru uzul personal și nu cu scopul comercializării.

Accesând site-ul www.soricel.ro, vă asumați obligația de a nu copia, stoca în orice mediu (inclusiv pe oricare site web), distribui, transmite, retransmite, difuza, modifica sau face public orice parte din site-ul soricel.ro fără acordul scris în prealabil al firmei SC Agan Trust  SRL. 

 

Termeni și condiții:La lansarea comenzii de către client, acesta este de acord  cu procedura de vânzare - cumpărare. Eventualele reclamații se acceptă numai în scris, în termenele legale.

Denunțarea contractului unilatelal la distanță se face în maxim 14 zile calendaristice.Accesarea și utilizarea acestui site sunt oferite de SC Agan Trust  SRL în conformitate cu următoarele condiții: 

1.   Accesarea acestui site relevă faptul că acceptați aceste condiții, care intră în vigoare odată cu prima utilizare a site-ului. www.soricel.ro își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile, ori de câte ori va fi nevoie, modificările respective fiind menționate on-line. 


2. Datoria dumneavoastră este de a verifica în mod regulat informațiile de pe site, pentru a afla în timp util modificările care au fost făcute. Utilizarea ulterioară a acestui site, după ce modificările au fost efectuate, reprezintă acordul dumneavoastră cu menționările făcute anterior de noi. 

3. Materialele de pe site nu pot fi copiate, reproduse, republicate, descărcate, difuzate sau transmise în nici un fel, cu excepția uzului personal. Orice altă utilizare a materialului de pe site necesită acordul prealabil al firmei Agan Trust. 

Nu este permisă adaptarea, modificarea sau crearea unui alt material derivat din materialul conținut de acest site sau folosirea acestuia pentru orice alt scop în afara uzului personal. Acordul dumneavoastră cu aceste condiții implică și faptul că utilizarea site-ului trebuie făcută în concordanță cu normele legale și într-o manieră care nu încalcă drepturile, nu restricționează și nu inhibă utilizarea acestui site de către o terță persoană.

Restricționarea sau inhibarea includ și comportamentul ilegal, care poate cauza hărțuirea sau disconfortul sau orice inconveniență a unei persoane, precum și transmiterea de materiale obscene sau ofensive, sau întreruperea activității normale a acestui site. 

4. Acest site și informațiile, numele, imaginile, fotografiile, logo-urile și icon-urile referitoare la Agan Trust  SRL, produsele și serviciile sale, sunt oferite respectând principiile calității și obiectivității. 

Agan Trust nu își asumă responsabilitatea pentru orice disfuncții, probleme tehnice, erori sau acțiuni neglijente care apar, din sau în legătură cu utilizarea acestui site. 

5. Orice contribuție adusă acestui site este binevenită, cu condiția ca materialele trimise să nu aibă un caracter defăimător. 

6. Orice condiție care este considerată a fi ilegală sau invalidă, va fi modificată sau eliminată. 

7. Termenii și condițiile sunt întocmite în concordanță cu legile din România. 

8. Dacă nu acceptați termenii și condițiile menționate, atunci nu aveți permisiunea de a accesa conținutul acestui site. 

 

GARANȚIA COMERCIALĂ 

Garanția comerciala este, potrivit certificatului de garanție emis de către producător, în funcție de categoria de produs și constituie intervalul de timp în care consumatorul beneficiază de reparații gratuite din partea vânzătorului/producătorului. În situația în care durata de nefuncționare provocată de deficiențe depășește 10% din termenul de garanție, vânzătorul va înlocui produsul sau va returna contravaloarea acestuia, în funcție de opțiunea consumatorului. 

GARANȚIA DE CONFORMITATE 


Toate produsele beneficiază, prin lege, de garanția de conformitate, care ilustrează intervalul de timp legal de 24 de luni, în care consumatorului i se aduce produsul la conformitate în mod gratuit. Conformitatea se raportează la caracteristicile produsului oferit consumatorului prin publicitate aferent făcută de vânzător/ producător.

Conform OG21/ 1992, vânzătorul este obligat să-i furnizeze consumatorului: certificat de garanție( doar pentru produsele de folosință îndelungată), manual de instrucțiuni/ utilizare/ instalare. Produsele aflate la vânzare trebuie să fie însoțite de manuale de instrucțiuni în limba română, declarații de conformitate, fișe tehnice, etichete energetice. 

* În cadrul termenului de garanție de conformitate, producătorul repară, înlocuiește sau restituie contravaloarea produsului, conform LG449/ 2003, Art.11, Alineat 2. Reparația se va executa într-un timp rezonabil de timp, maxim 20 zile lucrătoare. 

Conținutul și structura site-urilor firmei Agan Trust sunt protejate prin drepturi de autor. Orice reproducere a informațiilor sau a datelor, în special folosirea textelor, a unor fragmente de texte, a unor imagini sau grafice, necesita aprobarea prealabilă a firmei Agan Trust.